Amelie
Menu
Amelie
Close

Joie de vivre na tanjuriću

n

Hej, lijepo te vidjeti ovdje. Kakav déjà vu, kao da smo se već susreli. Možda si redovit gost, a možda ćemo se tek upoznati.
Dopusti da ti ispričamo svoju priču. To je priča o radosti življenja i trenucima koji se dijele nad tanjurićima slatkog zadovoljstva.
Marljivo je ispisujemo isključivo najboljim, posve autentičnim sastojcima: pravim maslacem, izvornom belgijskom čokoladom, pistacijima koji redovito putuju iz Beča i bademovim brašnom za macaronse koje uvozimo iz Francuske.
Kava s prijateljicom uz zamagljene prozore ili nedjeljno poslijepodne s obitelji, dok dječji prstići vade maline iz kreme - u svakoj situaciji privilegija je biti dijelom vaših slatkih rendez-vousa.

Već viđeno nas ne inspirira, zato Žakline sama smišlja slastice i zajedno sa svojim predanim timom puni šarene vitrine triju poslovnica u gradu.
U proizvodnji smo pametni perfekcionisti. Znamo da su kreme od naranče i limuna nekad kiselije, nekad slađe, ali u njih cijedimo svježe citruse, a oni su jednostavno nekad slađi, a nekad kiseliji.
Borovnice, jagode ili šljive ponekad su sitnije, a ponekad krupnije.
To što su neki od sastojaka nepredvidivi za nas je dokaz prirodnosti i zato uživamo u tim sitnim razlikama i nesavršenostima. Nikada nismo težili uniformiranim kolačima i sretni smo što prepoznajete kvalitetu i razliku.
Ipak, u receptu našeg uspjeha, vi ste taj je ne sais quoi koji nas čini najboljima!

n

AMELIE SLASTICE d.o.o.
OIB: 65981271372
Prilaz Gjure Deželića 76, Zagreb

n
HAMAG BICRO
European structural and investment funds

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"

n
Zahvaljujemo na poslanoj narudžbi.

Nakon što se narudžba obradi dobit ćete potvrdu o izvršenju.
Sve daljnje dogovore s Vama obavljamo telefonski ili e-mailom.
Uživajte u Amelie slatkim zalogajima.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu narudžbi proizvoda i usluga od Amelie slastice d.o.o. Saznajte više×